#tshLIFEAllotja’t com si no n’haguessis de marxar mai més

Has triat Barcelona per un motiu. T’apassiona l’art atrevit i tenir la platja a prop. Estàs impacient per afinar el teu gust culinari i esdevenir un expert en tapes. Tens claríssim que Barcelona és la ciutat més intel·ligent del món, més connectada digitalment que qualsevol altre lloc. No t’ha de sorprendre que el TSH Campus Barcelona Marina sembli un espai natural en aquesta ciutat del futur. Totes les nostres instal·lacions estan connectades perquè disposis d’un accés a Internet increïblement ràpid i inesgotable que garanteixi la teva connexió en tot moment.

More

L’espai està dissenyat per estimular també les relacions espontànies de la vida real, amb sales de jocs, sales d’estar, cuines compartides, terrasses al sol i moltíssimes oportunitats per presentar-se i fer amics de per vida.

per què allotjar-te amb nosaltres

Ubicació cèntrica i segura

MelonDistrict Marina – building facade-Edit

Viu en una zona segura i cèntrica a només 200 metres de l’estació de Marina. Puja al metro i planta’t al centre de la ciutat en menys de 10 minuts. Pots accedir fàcilment a les principals escoles i universitats en transport públic. Tenim certs veïns de renom a prop de la nostra residència, com ara la Sagrada Família (a 15 minuts) i, és clar, la platja!

Un milió d’amics increïbles

Welcome Party 2016 / The Hague

Aprèn a demanar «on és la platja?» en 50 idiomes diferents, intercanvia receptes familiars secretes amb els companys de cuina o descobreix els talents musicals que ho estan petant arreu del món. Probablement mai més no tornaràs a tenir accés a una comunitat d’estudiants multicultural tan sorprenent i acollidora.

Seguretat i recepció

TSH_TheHague_06

T’adonaràs que els membres del nostre personal són com estrelles de rock. Són multilingües, amables i estan disponibles per ajudar-te sempre que ho necessitis.

Wi-Fi a tot arreu

Freshers_WE_SEPT2015_AdamCity_21

Cada metre del nostre espai està connectat amb Wi-Fi gratuït, des de la teva habitació privada fins a les sales de la planta inferior. Fins i tot les piscines! Així, doncs, agafa el portàtil i estudia al sol!

MelonDistrict Marina – Rooftop Pool4

Instal·lacions i serveis

MelonDistrict Marina – Rooftop Pool4
Bany privat
TV de pantalla plana
Cuina privada o compartida
Ubicació cèntrica i segura
Comunitat internacional
Sales d’estudi i de treball
Extres sota un mateix sostre

POSTS #TSHLIFE DE TOT EL MÓN

TSH Campus Barcelona Marina

Carrer de Sancho de Ávila 22, Barcelona, Spanje

Residència: T +34 93 309 98 30
Reserves: T +34 93 217 88 12

 

POSAR-SE EN CONTACTE