Bany privat
TV de pantalla plana
Cuina privada o compartida
Ubicació cèntrica i segura
Comunitat internacional
Sales d’estudi i de treball
Extres sota un mateix sostre

DESCOBRIMBARCELONA PLEGATS

Estàs organitzant un viatge en grup? No pateixis. Fes-te un cafè i deixa que nosaltres ens encarreguem dels detalls. Tan sols ens cal informació bàsica: la durada del teu viatge i, si escau, la institució educativa, esportiva o universitat associada al teu allotjament. Et farem una oferta personalitzada perquè gaudeixis...

More

...de l’experiència i no t’hagis de preocupar per res. Estàs a punt per al millor viatge de la teva vida? Fes clic a l’enllaç i envia’ns la teva sol·licitud.

Per què allotjar-te amb nosaltres

Ubicació cèntrica i segura

MelonDistrict Marina – building facade-Edit

Viu en una zona segura i cèntrica a només 200 metres de l’estació de Marina. Puja al metro i planta’t al centre de la ciutat en menys de 10 minuts. Pots accedir fàcilment a les principals escoles i universitats en transport públic. Tenim certs veïns de renom a prop de la nostra residència, com ara la Sagrada Família (a 15 minuts) i, és clar, la platja!

Un milió d’amics increïbles

Welcome Party 2016 / The Hague

Aprèn a demanar «on és la platja?» en 50 idiomes diferents, intercanvia receptes familiars secretes amb els companys de cuina o descobreix els talents musicals que ho estan petant arreu del món. Probablement mai més no tornaràs a tenir accés a una comunitat d’estudiants multicultural tan sorprenent i acollidora.

Seguretat i recepció

TSH_TheHague_06

T’adonaràs que els membres del nostre personal són com estrelles de rock. Són multilingües, amables i estan disponibles per ajudar-te sempre que ho necessitis.

Wi-Fi a tot arreu

MelonDistrict Marina – Superior Studio2

Cada metre del nostre espai està connectat amb Wi-Fi gratuït, des de la teva habitació privada fins a les sales de la planta inferior. Fins i tot les piscines! Així, doncs, agafa el portàtil i estudia al sol!

Beneficis i serveis

  • Gestió de diverses habitacions en una única reserva
  • Condicions especials de pagament
  • Benvinguda personalitzada del grup per un check-in més àgil
  • Tràmit de la documentació per endavant
  • Es pot incloure el servei d’esmorzar

Sol·liciteu una reserva de grup

#tshlife POSTS DE TOT EL MON

TSH Campus Barcelona Marina

Carrer Sancho de Ávila 22, Barcelona, Spain

Hotel: T +34 93 309 98 30
Reservations:
T +34 93 217 88 12
E [email protected]

 

Envieu-nos un correu electrònic