Herontdek de zomer

Ontdek anders en #staycurious

Find a hotel room

Choose hotel location

Amsterdam City /Netherlands

Check-in

Check-out

Guests

1

HERONTDEK DE ZOMER IN ONZE DESIGNHOTELS

Boek deze maand en verblijf voor 1 september 2019

Waar houd jij van?

WEES KUNSTZINNIGDEZE ZOMER

Heb je kunst in je hart? Wij wel. Doe deze zomer met ons mee en verken enkele van ‘s werelds meest inspirerende en alternatieve artistieke bestemmingen; van graffiti in het gewaagde Dresden tot murals in avant-garde Amsterdam. Vergeet het bekende, blijf nieuwsgierig en ontdek kunst in heel Europa op een geheel nieuwe manier.

WEES NIEUWSGIERIGDEZE MAAND

Alle foodies opgelet! Of je nu een streetfood-gek bent, een vreemde food-lover of een menu-ontdekker, het is tijd om het eten in heel Europa op een andere manier te ontdekken. Zoek truffels in Toscane, proef stroopwafels in Amsterdam en geniet van zuurkool in Dresden. Verras, prikkel en verleid je smaakpapillen deze zomer.

GENIET VAN CULTUUR DEZE ZOMER

Beschouw je jezelf als een cultuur-fan? Het is tijd om verder te gaan dan de reisgids en goed rond te kijken! Verken deze zomer een aantal van de meest gewaagde, kunstzinnige en leuke bestemmingen van Europa op een alternatieve manier. Laat overvolle toeristische bezienswaardigheden links liggen en beleef je eigen avontuur buiten de gebaande paden.

DE NACHT IS VAN JOU DEZE ZOMER

‘s Nachts is alles beter, toch? Haal het beste uit die warme zomeravonden door dit zonnige seizoen eens iets anders te doen. Geniet van een geïmproviseerde akoestische sessie in Florence, bezoek een buurtkroeg in Dresden of drink cocktails op een rooftop in Rotterdam. Doorbreek de routine en blijf nieuwsgierig deze zomer!